keskiviikkona, maaliskuuta 15

Luettua: ABC+ lehti


Sain tuossa uusimman ABC+ lehden käsiini. Lehti on vähän toisenlainen perhelehti kuin normaalisti julkaistaan. Lehden taustat on kristilliset ja sen teemat ovat vanhemmuus, kasvatus ja parisuhde.

Olen joskus aikaisemmin tutustunut lehteen ja tämän näytti huomattavasti paremmalta.

Kirjoitukset olivat mielestäni erinomaisia ja moni opetuksista oli jatkosarjoja... jäin kaipaamaan niiden seuraavaa osaa.

Lehdessä oli tarinaa myös uusperheistä eikä niissä yritetty luoda mitenkään ruusuista eikä toisaalta kauhistunutta kuvaa vaan tuotiin myös siihen liittyviä ongelmia esiin.

Kyseisen lehden mielenkiintoisin juttu oli äidin ja pojan haastattelu, jossa poika kertoo eksymisestään New Age harrastuksen pariin. Äiti oli koko ajan toiminut esirukoilijana ja se kantoi lopulta hyvää tulosta. Myös muut elämän vaikeudet tuotiin esiin. Entisenlainen hyssyttely että kaikki muuttu ratkaisun jälkeen hyväksi oli poissa.

Myös artikkeli murrosikäisen vanhemmille oli mielenkiintoista luettavaa... se tilanne meillä on sitten muutaman vuoden kuluttua.

Toimitus oli fiksusti lisännyt melkein jokaisen artikkelin loppuun lähdeteoksia ja nettisivuja joista kiinnostunut saa lisätietoja. Lehden saa täältä

Ei kommentteja: