sunnuntaina, helmikuuta 26

Taas kotona

Hiihtoloma on sitten takana. Ajoimme tänään iltapäivällä kotiin. Alkumatka oli erittäin hieno ilma, pakkasta ja aurinkopaistoi sekä tie täysin kuiva. Noin 100 km ennen kotia tuli yllättäen muutaman kilometrin lumipyry, joka lakkasi yhtä nopeasti kuin alkoi. Sitten n. 50 km ennen kotia alkoi tulla lunta oikein reippaasti ja näkyvyys heikentyä. Sohjoa alkoi olla tiellä.

Siinä samalla sitten kuuntelimme Suomi-Ruotsi jääkiekko-ottelun radiosta. Välillä innostuimme kun Suomi teki maalin, mutta tunnelma latistui autossakin kun Ruotsi teki voittomaalinsa. Mielikuva radioa kuunnellessa oli että leijonat olivat jo väsyneitä, eivätkä jaksaneet vääntää. Huomenna sittten kuulee, jaksoiko fanit mennä yöllä Senaatintorille juhlimaan (hävittyä) hopeaa. NHL tyypit taitavat saman tien mennä takaisin lentokentällä, kun kuulemma ensimmäiset pelit on tiistaina. Aika hurja tahti. Seuraava huipennus taitaa sitten olla kevään MM-kisat Latviassa.

Doping tulos yllätti. Kuulemma tuhannesta testistä löytyi vain yksi kärynnyt. Hänkin oli käyttänyt sellaista joka on näkynyt jo yli 10 vuotta testeissä. Mistähän tämä tulos oikein kertoo. Miksihän jotkut Norjalaiset lähtivät kesken kisoja kotiin "sairastuttuaan". Tää oli täysin piikki siitä kun Norjassa uutisoitiin Kuitusen kärynneen.

Ei kommentteja: