lauantaina, helmikuuta 4

Ihmeparantumisia


Disney tarjoaa ihmeparannuksen

[Erpo Pakkala 3.2.2006, 12:22]

Viestintäjätti Disney etsii parhaillaan parantumattomasti sairaita ihmisiä uuteen televisiosarjaansa, jossa ihmisille tarjotaan mahdollisuutta ihmeparannukseen.

Miracle Workers -nimiseen sarjaan kaivataan aivo- tai selkäydinvaurioista tai henkeä uhkaavista sairauksista kärsiviä ihmisiä, joille on annettu vain vähän toivoa parantua ja joilla ei ole varaa eliittihoitoihin.

Sarjassa kokeillaan The Timesin mukaan uusimpia ja mahdollisesti käänteentekeviä hoitomuotoja, joista huolehtivat valtakunnan ykköstutkijat ja -kirurgit.

Potilaita kuvataan koko hoidon ajan konsultaatiosta mahdolliseen paranemiseen saakka. Disney ei kuitenkaan takaa potilaille tuloksia.

Sarjan kuvaus aloitetaan tänä vuonna. Sitä tuottaa televisioyhtiö ABC, jonka omistaa Walt Disney -yhtiö.

Ensimmäisessä jaksossa kolmevuotiaalle skolioosista kärsivälle pojalle asennetaan rintakehää avartava titaniumproteesi. Katsojia varoitetaan, että poika saattaa halvaantua lopullisesti operaation takia.

Toisessa jaksossa on mukana mies, jolla on todettu vaikea aivokasvain. Miestä aiemmin hoitanut lääkäri oli todennut, että mies menettäisi toisesta silmästä näön, jos kasvain leikattaisiin. Ihmeidentekijät käyttävät kuitenkin leikkauksessa uusinta aivokuvantamistekniikkaa, jonka avulla näköhermo saattaa säästyä.

Ei kommentteja: