torstaina, helmikuuta 2

Luettua: Rainer Friman Pakkolasku armoon


Rainer Friman tuntee varmaan kaikki iskelmämusiikkia kuunnelleet. Moni tietää varmaan hänen taustansa saarnamiehestä tangoprinssiksi ja syksyn sävelen voittajaksi.

Nyt Rainer Friman on kirjoittanut uuden kirjan Pakkolasku armoon. Luen sitä parhaillaan ja se vaikuttaa olevan Friman paras kirja. Siinä hän tuo esiin oman elämänsä tuskaa ja siitä selviämisessä. Hän tuo kirjassa esiin ettei kristittynä olo ole pelkästään sääntöjen noudattamista tai suorittamista.

Kirjan kantava teema on armo ja anteeksiantamus sekä aitous myös kipeissä asioissa. Kritiikki pitää hyväksyä ja terve seurakunta voi keskustella myös vaikeista asioista. Vaikenemisesta on tehty kristittyjen hyve ja hengellisyyden mittari.

Kristinuskossa on kyse ansaitsemattoman armon vastaanottamisesta, mutta se on tehty niin vaikeaksi että monet ryhmien sääntöjen takia jotta monet ahdistuvat. Ja tästä ahdistuksesta puhuminen koetaan synniksi. Friman suosittelee myös hakeutumaan vaikeissa ahdistuksissa ammattiauttajan luo. Myös lääkitys auttaa pahimman yli.

Voin suositella kirjaa, se on saatavissa kirjakaupasta ja edullisesti tilaamalla se kirjastoon.

Ei kommentteja: