keskiviikkona, helmikuuta 15

Hyvä Suomi!

Leijonat voittivat sitten avausottelun. Toivotaan että vauhti jatkuu yhtä hyvänä.

Saimme digipoxin tuossa noin kuukausi sitten ja täytyy todeta että laite temppuilee todella paljon. Olen lohduttaunut ajatuksella että ei siinä ole vikaa, vaan että se on sen ominaisuus. Poksi saattaa vaihtaa kanavaa itsestään tai katkaista yhteyden omia aikojaan. Ongelmaan auttaa usein laitteen sammutus ja uudelleen käynistys, mutta aina ei sekään auta. Joskus käy niin että joka toinen kanava näkyy digillä ja toinen ei.

Vai on tälläinen järjestelmä siis tulossa ainoaksi toimivaksi järjestelmäksi ensi vuonna. Kyllä on heppoista tekniikkaa, tulee mieleen että on Microsoft tehnyt softan niihin, yhtä kaatuilevaa.

Myöskään kanavia ei juurikaan tullut lisää, koska mtv3+ ja nelonen+ on vain pelkkiä peliareenoita joka ei voisi vähemmän kiinnostaa. Nyt kisojen aikoina Yle24 kanavalla oli jotakin lisää urheilua, mutta kalliin järjestelmän ylläpitoa sekäkään ei perustele.

Digipoksin mukana tuli myös kaapelikortti, jolla saisi tv-luvan lisäksi maksaa lisää tv:n katselusta. Disney väkivaltapiirrettyjä ei tarvitse tulla yhtään lisää. Elokuvakanavan jatkuvat uusinnat puuduttaisi ja aikamoista ajanhukkaa.

Taisi olla niin että koko digipoksi jutun kiirehtimisen takana oli markkinavoimat, jotka haluaisivat että ihmiset maksaisivat muutakin kuin tv-luvan. Tällä tarjonnalla ei kiitos.

Ei kommentteja: