sunnuntaina, tammikuuta 21

Surffilauta

Surffailin tässä viikonloppuna ja törmäsin muutamille ihan mielenkiintoisille sivuille.

Monelta blogilta oli laitettu linkkejä Huitsinnevadaan jota piti sitten käydä vilkaisemassa. Kyseinen foorumi on karismaattisuudesta vieraantuneiden tukifoorumi. Uskovaisuus joskus sairastuttaa jos se ei ole sisällöltään tervettä.

Tämän päivän hesari kertoi kuinka netissä on nettiaktivistit käyneet huijareiden kimppuun ja perustaneet asiamies foorumin. Osa teksteistä näytti olleen teinien kirjoittamia. Tiedonhankinnan nopeutta kuvaa kuinka lyhyessä ajassa huijarin tiedot löytyivät. Tiettävästi epäillyt ovat puhelimitse uhkailleet. Kaikki sai alkunsa hillo sivustosta, joilla luvattiin nopeaa rikastumista.

Uusia lukuvinkkejä käyn katsomassa Talouselämän sivuilta. Sen jälkeen käy kirjaston sivulta katsomassa, joko on tullut... ja joskus sitten tilaan ne. Bisnes kirjat kiinnostaa, mutta niiden hintojen takia en juurikaan osta niitä itselleni.

Olen myös uutisfriikki ja nykyisin seuraan tälläistä uutispalvelua josta sitten klikkaan nettilehden sivuille. Huhujen mukaan Google tuo tämän palvelun Suomeen ihan lähiaikoina.

Ei kommentteja: