perjantaina, tammikuuta 27

Viikonlopun puuhaa...

Kiireinen viikko takana päin. Katsoimme juuri pojan kanssa terminaattori III jota en ole aikaisemmin nähnyt. Kuulemma maksanut liki 200 miljoonaa, mutta aika vähän oli saatu rahalla. Ei mitenkään erikoinen, lähinnä taisi olla vanhojen rahastusta.

Kävin iltapäivällä katsomassa miten alennusmyynnit kaupoissa menevät... Kirjakaupassa oli jonkin verran porukkaa ja hyllyt oli jotenkin sekaisin kuin niitä olisi pengottu. Mitään kummallista ei jäänyt käteen, nimittäin nuukana saan ne varmaan puolen vuoden päästä vieläkin halvemmalla. Ihmiset laittaa aika uusia kirjoja jo kiertoon, jopa vuoden ikäisiä kirjoja on välillä tarjolla runsaasti. Minun kannalta tämä on vaan hyvä juttu. Muutenkin kierrätys on kannatettava asia.

Olen laittanut jo osan kirjatilauksista eteenpäin ja muutamissa olen pyytänyt tarkennusta. Jännää huomata kuinka jo muutaman tunnin päästä päivityksestä tulee uusimmista kirjoista tilauksia. Netti ja hakukoneet ovat nettidivaristin parhaat apuvälineet. Välillä pitää hakukoneilla tarkistaa miten kirjat näkyvät. Itse en hakuk0neilla katso kuin ne kymmenen ensimmäistä ja luulen että suurin osa toimii samalla tavalla, siksi on ehdottoman tärkeää saada näkyvyys sinne kymmenen joukkoon.

Lauantaina menemme syntymäpäiville ja viemme lahjaksi kirjoja, kuinkas muuten. Sitten sunnuntaina varmaan pitäisi päivittää sivuja sekä valmistautua iltaan seuraamaan kuinka vaaleissa käy. Maanantaina on sitten "kesälomapäivä" joten ehtii tässä vähän huilailla.

1 kommentti:

Kirjafani kirjoitti...

Juuri tultiin kotiin ja naputtelen tätä kännykällä ja katson samalla urheiluruutua. Tarkistin juuri myös sähköpostit kännykällä ja siellä oli kivaa postia, tilauksia.