lauantaina, marraskuuta 29

Luettua: Pölli tästä


Törmäsin netissä Jari Parantaisen Pölli tästä sivustoon, jossa hän kertoo liikeideoista ja bisnesjutuista. Nyt siitä on tehty kirjakin, jos tykkää enemmän lukea kirjasta kuin netistä.

Parantainen jatkaa provosoivaan tyyliinsä, joka on tuttua sissimarkkinointi kirjasta. Huomiota pitää herättää ja kauppaa pitää tehdä. Niinpä. Useissa 102 jutussa on paljon asiaa, joten kirja tuli luettua aika nopeasti. Ehkä niistä on hyötyä elämässä muutenkin. Huomaisin että kirjan seurauksena olen katsonut muutamia palvelutapahtumia kriitisellä mielellä. Hyvää palvelua on vaikea löytää ja itsekin siihen ei aina onnistu. Tsemppaamisen paikka.

Kannattaa ensin tutustua nettisivuun ja jos se sytttää, niin sitten hankkia kirjan. Nettisivuillaan parantaista harmitti että joku kurssilainen ei ollut heti ostanut hänen kirjaansa ja siitä päätteli ettei tämä voi onnistua elämässään. Muutakin musta-valkoista kirjassa on, mutta sehän on markkinamiehen puhetta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

Kiitos tästä kirjani arviosta!

Tarkentaisitko vielä, missä jutussa päättelin, ettei kirjani ostamatta jättänyt kurssilainen voinut onnistua elämässään. Tuo ajatus ei nimittäin kuulostanut lainkaan tutulta.